Vancouver Film School Eğitmenleri, oyuncu adaylarıyla buluşmak için İstanbul’a geliyor !

22-10-19 vrlab 0 comment

Vancouver Film School Eğitmenleri, Türk öğrencilerle ve oyuncu adaylarıyla buluşmak için İstanbul’a geliyor !

Canlı yapılacak olan deneme çekimlerine katılın ve Vancouver Film School Oyunculuk Bölümü için kabul alıp, alamayacağınızı anında öğrenin.

Live Audition, bizzat VFS Eğitmenlerinin katılımıyla gerçekleşecek bir etkinliktir. Dünyaca ünlü oyuncu eğitmenlerinin önünde tüm yeteneklerinizi sergileme fırsatı bulacaksınız. Performansınızı sergiledikten sonra, hocalardan anında geri bildirim alacaksınız.

Etkinlik günü ve saati: 16 Kasım Cumartesi, 14.00 – 18.00

Etkinliğin gerçekleşeceği yer: Hilton Harbiye Hotel (Harbiye, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul)

Etkinlik ücretsizdir. Katılım için Online Başvurunuzu hemen yapın !

Not: Audition İngilizce olarak yapılacaktır. Yalnızca İngilizce performans sergileyebilecek kişiler katılabilir.

AUDITION HAKKINDA:

Türk öğrencileri ve oyuncu adaylarını daha yakından tanımak için İstanbul’a geliyoruz.

Audition için nasıl bir hazırlık yapmam gerekiyor ?

• Önce maksimum 1 dakikalık monolog (tek kişilik) performans sergileyeceksiniz. Canlandıracağınız performans; Film, televizyon ya da bir tiyatro metninden alıntı olacak. Not: Oynayacağınız sahnenin yazılı metnini (iki tane kopya olacak şekilde) yanınızda getirmeniz gerekiyor.
  • Gene maksimum 1 dakikalık diyaloglu (iki kişinin konuştuğu) performans sergileyeceksiniz. Canlandıracağınız performans; Film, televizyon ya da bir tiyatro metninden alıntı olacak. Not: İki kişilik (diyaloglu) performansta ağırlıklı olarak konuşan kişi siz olacaksınız. Hem sizin canlandıracağınız hem de karşı tarafın okuması gereken metni (2 kopya olacak şekilde) yanınızda getirmeniz gerekiyor. Siz sahneyi oynarken, VFS hocası da, sırası geldiğinde karşı tarafın canlandırdığı metni okuyor olacak.
  • Audition günü İngilizce CV’nizi de yanınızda getirebilirsiniz

Audition Günü’nde beni neler bekliyor ?

• Live Audition (Canlı yetenek sınavı)
  • Sergilediğiniz performansların VFS Hocaları tarafından anında değerlendirilmesi
  • Karşılıklı diyalog kısmında, karşı tarafın metnini okuyacak kişi bizzat VFS Hocası olacak (Lütfen tüm diyalogların, getireceğiniz kağıtta yazılı olduğundan emin olun)
  • Oyunculuk deneyimlerinizi ve hayallerinizi anlatacağınız Vancouver Film School Eğitmenleri

Audition için ipuçları

• Monolog ve iki kişilik diyaloglu sahne için seçeceğiniz metinler birbirinin zıttı olsun; örneğin dram ve komedi gibi (Böylelikle farklı karakterleri nasıl oynadığınızı da gözlemlemiş olacağız)
  • Oynayacağınız monolog ve iki kişilik diyaloglu sahneyi mutlaka ezberleyerek gelin ve her ikisi için de metinlerin tamamını yazılı olarak yanınızda getirin
  • İçinizden geldiği gibi oynayın, tamamen siz olun. Canlandırdığınız karakterleri taklit etmekten kaçının.

Online Kayıt’ı tamamladığınızda VFS Yetkilisi, iletişim bilgilerinizin teyiti için sizinle irtibata geçiyor olacak.

Lütfen kayıt formunu İngilizce olarak doldurun.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ