AKLIMA BİR FİKİR GELDİ ETKİNLİKLERİ

13-11-17 vrlab 0 comment

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ, AKLIMA BİR FİKİR GELDİ ETKİNLİKLERİ

RATEM’in 2008 yılından bu yana düzenlediği, artık gelenekselleşmiş olan “Aklıma Bir Fikir Geldi” yarışmasının dokuzuncusu 23 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Yarışmanın tanıtım faaliyetleri kapsamında düzenlenen Üniversite etkinlikleri de hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar Akdeniz Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde gerçekleşen, 21 Kasım Salı günü Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan etkinliklerin ardından RATEM, 22 Kasım Çarşamba günü İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileriyle buluşacak.

Etkinlik; Fikir ve Sanat eserleri alanındaki korsan uygulamalara ve telif hakkı ihlallerine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen yarışmada 2008 yılından itibaren derece alan tüm eserlerin sergileneceği “Aklıma Bir Fikir Geldi Sergisi” sergisi ile başlayacak. Sergi açılışının ardından RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy tarafından, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine “Radyo ve Televizyon Yayıncılığında Telif Hakları ve Meslek Standartları” konferansı verilecek.