Yeni Medya ve Aile Çalıştayı Hazırlıkları – 14 Şubat 2019

15-02-19 vrlab 0 comment

Yeni Medya ve Aile Çalıştayı Hazırlıkları

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi, Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi TARMER, Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi, İnsan Odaklı İletişim Merkezi İLİMER, Üsküdar Üniversitesi Stratejik Araştırma ve Geliştirme Kulübü (ÜSAK) paydaşlığında 27 Mart 2019 tarihinde “Yeni Medya ve Aile Çalıştayı” gerçekleştirilecektir.

14 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileriyle birlikte çalıştay için moderatör ve raportör belirleme konularında toplantı gerçekleştirilmiştir.

Yeni medya ve bağımlılık, yeni medya ve etik, yeni medya ve ebeveyn-çocuk ilişkisi, yeni medya ve eşler arası iletişim, yeni medya ve sağlık sorunları, sosyal politikalar ve hukuki iyileştirme gibi konuların konuşulacağı söz konusu çalıştayda yeni medyanın karşı karşıya olduğu sorunlara belirtilen tartışma başlıkları altında çözümler sunulması amaçlanmaktadır.

Yeni Medya ve Aile ÇalıştayıTarih: 27 Mart 2019 Çarşamba, Saat:12:00-18:00

Yeri: Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonu, Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke C-D Blok Muhtelif Sınıflar ve Fuat Sezgin Konferans Salonu



Leave a reply